Japanse gerechten

Heerlijke sushi

Smaken uit de Asian Fusion Cuisine

contact opnemen

Sushi eet u bij Arigato

We kennen tegenwoordig een enorme diversiteit aan Oosterse restaurants in Eindhoven. Voor u, als liefhebber kan het daarom lastig zijn om door de bomen het bos nog te zien. Het bereiden van goede sushi is een ware kunst, de kwaliteit hiervan kan daarom per restaurant nog al eens verschillen. Dit is zonde, want het resultaat is dat voor sommige mensen hun eerste ervaring flink tegen kan vallen.

Daarom nodigen wij u uit om de smaken en sferen van Arigato Eindhoven eens te komen ervaren. Onze smaken uit de Asian Fusion Cuisine zullen u aangenaam verrassen, na een heerlijk diner bij Arigato Eindhoven zult u een ervaring rijker zijn. Kom het verschil proeven en overtuig vooral uzelf!

Bent u op zoek naar een authentieke ervaring van de hoogste kwaliteit?

Dan moet u de gerechten van Arigato Eindhoven minimaal eens geprobeerd hebben, wij bereiden onze sushi zoals deze moet zijn. Met dagverse producten, passie, oog voor detail én een dosis creativiteit van onze chef. Dit maakt de experience bij Arigato van hoog niveau, smaakvol, verrassend, authentiek en karakteristiek. In combinatie met de sfeer die Arigato Eindhoven zo uniek maakt, zorgt dit voor een Oosters diner van de hoogste kwaliteit.

Benieuwd naar wat wij u te bieden hebben?

Maak een reservering, en ervaar de Asian Fusion Cuisine van Arigato Eindhoven. U zult niets te kort komen, wij vertellen u graag meer over onze gerechten en leggen u volledig in de watten.

Heeft u vragen?
Neem dan gerust eens contact met ons op.
Wij staan u graag te woord, is er bijvoorbeeld spraak van allergieën? Vertel het ons, en wij houden hier rekening mee.