Arigato Asian Fusion Cuisine

Arigato, een trendy plek in het hartje van Eindhoven waar de smaken van de Oosterse keukens in harmonie met elkaar samenkomen. Een Fusion van Oosterse smaken en sferen, in een restaurant waar de details het verschil maken.

Asian Fusion Cuisine.

Maak kennis met een concept dat wij beschrijven als: Asian Fusion Cuisine. Bij Arigato komen de meest uiteenlopende smaken uit de Oosterse cuisine in harmonie met elkaar samen.
Met een mix van smaken geïnspireerd door de Thaise, Japanse en Chinese keuken zet Arigato een experience neer zoals geen ander dat kan. Dit in combinatie met een restaurant dat pure kwaliteit en luxe ademt maakt Arigato een eetgelegenheid die zijn gelijke niet kent.

Kwaliteit en luxe

Klaar voor een onvergetelijke avond?

reserveren

Shared Dining: Samen genieten

In Azië is het gebruikelijk om te delen. Wij nemen u mee in deze traditie. Met deze gedachte passen wij ons Shared Dining toe. Veel gerechten worden door ons midden op tafel geserveerd. Vervolgens kan heel het gezelschap samen dineren.

Geniet van deze ervaring. Geniet van de smaken. Maar bovenal, geniet van elkaar.

Asian-Fusion-Cuisine-2

Shared dining

Benieuwd geworden naar onze gerechten?

menukaart

Wij zorgen ervoor dat u niets hoeft te missen.
U kent het wel, u bladert door de menukaart van een goed restaurant. Alle gerechten spreken u aan, maar u twijfelt over uw keuze. Ons Shared Dining concept speelt hierop in. Veel gerechten worden door ons midden op tafel gezet. Vervolgens kan heel het gezelschap samen van alles genieten. Aan het einde van uw diner zal u rijkelijk genoten hebben van een grote diversiteit aan heerlijke gerechten.

Op deze manier zorgt Arigato voor een complete smaaksensatie voor al haar gasten. Laat ons u verrassen door deze vernieuwende manier van a la carte dineren. Volledig in de Oosterse traditie van delen en samen genieten.

Heerlijk na borrelen.

Geniet nog even na van uw voldane gevoel. Wij leggen u graag nog even in de watten met een heerlijke likeur, de beste wijnen en champagnes of een cocktail op maat. Neem de ambiance en de pure klasse van Arigato nog even volledig in u op en laat ons u verwennen.

DSC_1530BORRELEN-WEB

Ambiance en klasse

Kom het zelf beleven bij Arigato Eindhoven

reserveren