Arigato Eindhoven zet haar deuren open voor degene die op zoek is naar een locatie voor een bijzondere aangelegenheid.

Iets te vieren?

Of gewoon op zoek naar een gelegenheid om met een gezelschap een sfeervolle avond te beleven?

Arigato Eindhoven – Restaurant, bar en lounge is een ideale plek waar u met een gezelschap een onvergetelijke avond kunt hebben.
Wij staan altijd open voor aanvragen van grotere groepen. Arigato maakt uw bedrijfsuitje, verjaardag, of elke andere reden voor een feestje een smaakvolle en bijzondere ervaring. Combineer een culinaire ervaring van het hoogste niveau met een avond vol ambiance en gezelligheid. Vraag naar de mogelijkheden voor een arrangement inclusief eten en drankjes.

partijen-feesten

Feesten, bedrijfsuitjes en partijen

U vertelt ons wat uw exacte wensen zijn, en wij gaan er mee aan de slag.

contact opnemen

Alles is bespreekbaar

Neem eens contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. Arigato heeft veel ervaring als het gaat om het organiseren van feesten, bedrijfsuitjes en partijen. U vertelt ons wat uw exacte wensen zijn, en wij gaan er mee aan de slag. Van feesten in een volledige privΓ© sfeer tot bedrijfsuitjes, en nog veel meer. Wij gaan graag met u aan tafel zitten om uw speciale aanvraag te faciliteren.

De voetjes van de vloer

Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij ook zorgen voor muziek. Onze bar biedt ruimte voor een dj. Onze huis dj kan de gehele avond muziek voor u verzorgen, ook is het in overleg mogelijk zelf een voorkeur voor muziek aan te geven. Een gast dj kan ook geregeld worden, levert u hem/haar zelf? Of bent u op zoek naar een artiest in het specifiek? Als u het kunt bedenken, kunnen wij het regelen. Twijfel niet om eens contact met ons op te nemen voor een feestje van grote klasse. Arigato maakt uw gelegenheid onvergetelijk!

feesten-partijen

U bepaalt de muziek

Als u een bepaalde muziek voor ogen heeft dan zorgen wij voor een goede dj.

contact opnemen

Wij zetten een onvergetelijke ervaring neer voor u en uw gezelschap, neem contact met ons op, en wij gaan samen met u organiseren.